Afspraak maken:afspraak maken 06 1392 8488 afspraak maken 06 1392 8488
Volg ons op facebook Volg ons:

Babymassage

De training babymassage van Massage Centrum Deventer is een praktische prive training waar alle aspecten van babymassagetechnieken geleerd worden aan de kersverse ouders en/of verzorgers.

Massage Centrum Deventer verzorgt alleen een prive training bij u aan huis. U krijgt zodoende de optimale aandacht waardoor de grepen op een rustige en juiste manier aangeleerd kunnen worden. De training duurt ongeveer 2 uur.  Tijdens de training wordt op een rustige en juiste manier de grepen aan u uitgelegd. De training is gericht op u en uw kind. Omdat moeder en kind in een vertrouwde omgeving blijven brengt dat rust en ontspanning met zich mee. Er wordt rekening gehouden met het ritme van uw kind. Dat betekent dat in overleg met u een afspraak ingepland wordt. Tijdens de training krijgt u handboek uitgereikt waar de grepen uitgebreid in staan beschreven.

Waarom babymassage?

In eerste instantie bevordert de babymassage de band tussen kind en ouder. Het is ontspannend voor ouder en kind.
Babymassage helpt baby’s bij kramp, verstopping en andere ongemakken. De massage stimuleert de zintuigen en de motorische en emotionele ontwikkeling van het kind.
De baby voelt zich na de massage veilig en gekend.

 

Bovendien helpt het de ouder om meer zelfvertrouwen te krijgen, omdat ze de lichaamstaal van hun kindje beter leren te begrijpen en intuïtief meer gaan aanvoelen wat hun kindje nodig heeft.

Vrijwel elke baby houdt er van om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden. De massage voldoet niet alleen aan de intense behoefte van kinderen om aangeraakt te worden, maar biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Babymassage is een vorm van communiceren zonder woorden. Masseren kan dagelijks gebeuren, het is het beste om dit op een bepaald tijdstip te doen. Hoe regelmatiger een baby wordt gemasseerd, hoe groter het effect is. Het is dus ook belangrijk dat de massage zoveel mogelijk door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Het beste is te beginnen als je kindje ongeveer 6 weken oud is, omdat je dan al een beetje aan elkaar gewend bent, wat er voor zorgt dat de massage beter verloopt. Bij de babymassage wordt gebruik gemaakt van amandelolie, waardoor je handen gemakkelijk over de huid van de baby glijden en voelt het niet stroef en/of pijnlijk aan. 

© 2019 Massage Centrum Deventer | Powered by Internet 1-2-3 | sitemap