Volg ons op facebook Volg ons:

Wie ben ik

Mijn naam is Martinique Koridon en eigenaar van Massage Centrum Deventer.

Sport heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. In mijn jeugd heb ik op hoog niveau gezwommen. Ik heb jarenlang deel uitgemaakt van de Nederlandse jeugdselectie. Ik weet dan ook als geen ander hoeveel je er voor moet laten om op hoog niveau te kunnen acteren. Helaas kan niet iedereen de absolute top halen. Ook al heb je nog zoveel wilskracht. Je moet toch de juiste aanleg hebben meegekregen en fysiek/mentaal moet ook alles kloppen. Toch heeft de zwemwereld en dus ook de sportwereld mij altijd getriggerd. 

Na mijn zwemavontuur heb ik 12 1/2 jaar bij de Koninklijke Marcehaussee gewerkt. Na de geboorte van mijn 2 jongens ben ik gestopt om een aantal jaren de volledige zorg van de kinderen op mij te nemen. Nu ook mijn jongste naar school gaat, kwamen de kriebels weer terug. Kan ik niet terugkomen in de sportwereld? Ik kwam in aanraking met de Sportmassage. Wat een leuk vak! En wat kan je er veel mee!

Ik kwam weer terug bij de sporters maar dat niet alleen je kan je op zoveel gebieden specialiseren. Dat ik mij aan het specialiseren ben is duidelijk te zien op de website. Er worden verschillende soorten massages aangeboden.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Antvelink Sportfysiotherapie. Dat is goed bevallen en door de stage is er een samenwerkingsverband ontstaan. Tussen sportmassage en sportfysiotherapie kan zich een dunne lijn bevinden. Het kan voorkomen dat in bepaalde gevallen, we spreken dan van contra-indicaties, een sportmasseur niet tot behandeling over mag gaan. Doordat Massage Centrum Deventer samenwerkt met Antvelink sportfysiotherapie, ontstaat natuurlijk een unieke situatie. De lijntjes worden kort gehouden en tussentijdsoverleg is dan ook goed mogelijk. Antvelink sportfysiotherapie is een praktijk die bestaat uit 3 fysiotherapeuten en is voorzien van alle moderne technieken. Zo beschikt de praktijk ook over eigen echo apparatuur waar snel en op vakkundige wijze een echografie gemaakt kan worden. Verder is Marco Antvelink ook manueel therapeut. Dit komt de behandeling voor u als cliënt/ patiënt alleen maar ten goede! Kijk voor meer informatie op www.sport-fysio.nl

Ik hoop u te mogen ontmoeten en behandelen in mijn praktijkruimte op de Vijfhoek.

Martinique Koridon 

© 2024 Massage Centrum Deventer | Website by Clickdreams | sitemap