Volg ons op facebook Volg ons:

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en word je lichaam extra op de proef gesteld.

Vaak blijf je tijdens je zwangerschap gewoon werken wat voor extra stress en vermoeidheid kan zorgen.

De zwangerschapsmassage is de perfecte manier om een vrouw te helpen zich meer op haar gemak te voelen bij de veranderingen in haar lichaam en daar ook aan toe te geven. Vermoeidheid, slapeloosheid, angst voor de bevalling en werk, veroorzaken stress in je lichaam. Tegelijkertijd kunnen hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen. Een ontspannende lichaamsmassage kan fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby.
Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem (aanwezigheid van vocht op plaatsen in het lichaam waar vocht normaal niet of nauwelijks aanwezig is) en verminderde stoelgang.
Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen! Er wordt gebruikt gemaakt van een 100% natuurlijke zwangerschaps massage olie van Volatile. Er wordt geen gebruik gemaakt van een speciale zwangerschapstafel. In de praktijk werkt dat niet altijd handig omdat iedere zwangere vrouw op haar manier zwanger is. Je ligt op je zij en er wordt gebruik gemaakt van kussens en een groot voedkussen. 

Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf de 16de week in de zwangerschap. Voor die tijd wordt zwangerschapsmassage afgeraden.  Dit heeft o.a. te maken met de innesteling.

Zwangerschapsmassage 

Zwangerschapsmassage mag worden ondergaan indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je medische klachten hebben overleg dan eerst met je arts.
Meld deze medische klachten voorafgaand van de massage.

Tarieven
60 minuten € 61,-

 

© 2024 Massage Centrum Deventer | Website by Clickdreams | sitemap